Prisjetimo se snimke na kojoj devetogodišnji Khabib hrva s medvjedom (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.04.2018 20:39h Autor:

screenshot

Jedan od svakako najzanimljivijih dijelova dosadašnje borilačke biografije Khabiba Nurmagomedova pripada video snimci na kojoj on hrva s mladim medvjedom. No, zanimljivo je kako Khabib na toj snimci ima tek devet godina.

Snimka je nastala 1997. godine u Dagestanu, a medvjed na snimku bio je ljubimac unutar obiteljskog imanja gdje je Khabib živio i trenirao. Naime, jedan od najboljih boraca svijeta odrastao je u kući gdje je živio sa svojim bratićima. Četiri brata Nurmagomedov su svu svoju djecu poslali u zajednički život, koji se sastojao od treniranja i školovanja kod kuće, a za sve je bio zadužen Khabibov otac Abdulmanap. On je bio glavni trener svih dječaka i sve što su radili bile su njegove metode. Isto tako, on je službeni osnivač Eagle MMA tima.

Jedna od metoda bila je ta da dječaci koriste nekonvencionalne metode treninga pa je tako mali Khabib dobio zadatak odraditi sparing s medvjedom, odnosno mladunčetom jedne od najopasnijih životinja na svijetu. Srećom po nas, netko je tada kod sebe imao kameru te je sve to uspio zabilježiti. Većini MMA fanova ovaj video nije promakao još prije koju godinu, kada je ugledao svijetlo dana, no sigurno ima onih koji još nisu vidjeli kako izgleda kada devetogodišni Dagestanac hrva protiv medvjeda. A i ukoliko ste gledali, zašto ne biste još jednom. Ovaj video uistinu je nešto posebno.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI