Prisjetimo se posljednjeg poraza Amande Nunes i fantastične predstave Cat Zingano (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.02.2018 19:49h Autor:

Zingano vs. Nunes

Posljednji poraz koji je doživjela UFC prvakinja Amanda Nunes dogodio se u rujnu 2014. godine, a bolja od nje tada je bila Cat Zingano. Ove subote, Zingano se vraća nakon više od godinu i pol dana.

Zingano i Nunes tada su odradile sjajnu borbu, u kojoj je Brazilka dominirala prvu rundu, no onda je Zingano u potpunosti okrenula cijelu situaciju i preuzela je kontrolu nad borbom. Jednako uvjerljivo kako je prvu rundu izgubila, drugu je dobila, a u trećoj je i završila borbu protiv već potpuno potrošene i premorene Brazilke.

Amerikanka je tada završila na vrhu i čekala je borbu protiv Ronde Rousey, dok je kod Nunes zaustavljen niz. Ipak, od tada se sve promijenilo. Zingano je poražena od Rousey ekspresnim prekidom u borbi za titulu prvakinje, da bi joj onda uslijedila dugo pauza i povratak u srpnju 2016. na UFC 200. Tamo gubi neizvjesnu borbu od Julianne Pene i slijedi joj nova pauza, da bi ovog vikenda napokon uslijedio povratak. No, zbog svog ugleda, broja navijača i svega što ide s tim, kao i zbog činjenice da je posljednja savladala Nunes, nije daleko od napada na titulu prvakinje.

Nunes je nakon te borbe promijenila puno toga te je došla do titule koju je već dva puta uspjela obraniti, a u svibnju će pokušati još jednom, kada ju čeka Raquel Pennington. Tko zna, možda uskoro dobijemo priliku pogledati ove dvije djevojke ponovno, a do tada pogledajte kako je Zingano tada odradila borbu, odnosno njena najbolje poteze.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI