Prisjetimo se poraza koji će Miočić idući tjedan pokušati osvetiti (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.05.2017 08:25h Autor:

Junior Dos Santos vs. Stipe Miočić

Jednu od najuzbudljivijih borbi u povijesti UFC-ove teškaške divizije odradili su Junior Dos Santos i Stipe Miočić, i to 13. prosinca 2014. godine. Brazilac je tada bio bolji, a nešto manje od godinu i pol kasnije, Miočić će pokušati taj poraz osvetiti.

Nevjerojatnih pet rundi odrađeno je toga dana u Phoenixu pred televizijskom publikom nacionalne televizijske postaje FOX. Miočić je do tada bio tek teškaški potencijal s nekoliko zanimljivih pobjeda i kao autsajder je ušao u duel protiv sjajnog Brazilca, bivšeg UFC-ovog teškaškog prvaka.

Bilo je to pet rundi nevjerojatne borbe u kojoj su oba borca pokazali koliko su snažni i koliko su izdržljivi te koliko zapravo dobri mogu biti. Dos Santos je tog dana došao do pobjede, no ostao je dojam kako je Miočić tom borbom dobio puno više od njega. On je tog dana prezentirao ono što ga je kasnije dovelo do naslova prvaka, a upravo je krenulo tom borbom.

Prisjetimo se borbe i poraza koji će Miočić idućeg vikenda pokušati osvetiti, no ovog puta kao UFC prvak i čovjek koji puno više ima za izgubiti nego što je to bilo prvi put kad su se njih dvojica susreli.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI