Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Prisjetimo se najboljeg udarca iz dosadašnje karijere Aleksandra Volkova (VIDEO) | Fight Site

Prisjetimo se najboljeg udarca iz dosadašnje karijere Aleksandra Volkova (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.04.2017 12:06h Autor:

Alexander Volkov

Svoju drugu borbu otkako je član UFC-a danas će odraditi bivši Bellatorov i M-a teškaški prvak, Alexander Volkov. Protivnik mu je Roy Nelson, borac protiv kojeg bi Rus vrlo lako mogao probati koristiti tehniku koja mu je zapravo donijela najimpresivniju pobjedu u dosadašnjoj karijeri.

“Drago” je 28-godišnji borac koji je do sada odradio 33 profesionalne borbe, uz skor 27-6, a od samog početka njeguje svoj kyokushin karate stil na kojem je odrastao. Kyokushin je specifičan po svom gardu, iz kojega se vrlo lako može izvući prednji kick kojeg protivnik ne vidi sve dok mu ne završi na licu. Tako se nešto dogodilo u borbi koje ćemo se prisjetiti danas.

Bilo je to polufinale velikog Bellatorovog teškaškog turnira 2014. godine, a Volkovu se tamo suprotstavio iskusni Mighty Mo, borac kojeg do tada nitko nije nokautirao u MMA borbi. No, savršeno izveden prednji kick Aleksandra Volkova poslao ga je na spavanje.

Volkovu danas slijedi borba protiv borca slične visine i građe, ali i jednako čvrste brade, Roya Nelsona. Hoće li Big Country izdržati ovakav udarac ukoliko ga Volkov uspije pogoditi? Ne možemo znati dok ne pogledamo borbu, sada samo možemo uživati u prisjećanju na ovaj kick.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI