Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Prisjetimo se kako je Belfort nokautirao 2013. godine (VIDEO) | Fight Site

Prisjetimo se kako je Belfort nokautirao 2013. godine (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.06.2017 00:19h Autor:

Vitor Belfort

2013. godina svakako je bila jedna od plodnijih u karijeri Vitora Belforta, s tri efekta i atraktivna nokauta. Prisjetimo se možda i najspektakularnijeg od njih.

Belfort je te godine bio predvodnik tri Fight Nighta u Brazilu, a na njima su stradali Michael Bispinga, Luke Rockhold i Dan Henderson, tri aktualna, bivša ili tada naredna UFC prvaka. Možda i najimpresivnije je Belfort izgledao protiv Rockholda.

Luke je tada pristigao iz Strikeforcea kao prvak promocije, a prvi ga je ispit vodio u Brazil gdje ga je čekala prava MMA legenda u liku Vitora Belforta, borac koji se malo prije toga vratio u srednju kategoriju i ujedno borac koji je izgledao nikada impresivnije. Kako u kavezu, tako i samim vizualnim dojmom.

Rockhold neće po dobrom pamtiti svoj UFC debi, pošto je trajao samo dvije i pol minute. Tada je Belfort izveo nevjerojatan kružni udarac nogom, koji je odmah završio priču i digao dvoranu na noge. Belfort je ponovno bio junak Brazila, no svijet MMA-a baš i nije imao najbolje mišljenje o njemu. Mnogi su smatrali kako bira borbe u Brazilu da bi mogao prolaziti doping kontrole, a upravo je on zapravo postao prepoznatljivo lice testosteronske terapije. Neki su ga čak zvali ViTRTor.

Ovog vikenda odraditi će svoju posljednju borbu u UFC-u, a što god mislili o njemu, karijera mu je velika i ostati će jedan od najvećih MMA boraca ikad.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI