Prisjetimo se jednog od najbrutalnijih nokauta 2017. godine u izvedbi Marlona Moraesa (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.05.2018 17:05h Autor:

Sterling vs. Moraes

2017. godinu u UFC-u ćemo pamtiti po mnogim stvarima, a jedna od tih je i nokaut Marlona Moraesa protiv Aljamaina Sterlinga, u borbi iz prosinca.

Moraes je ovu borbu prihvatio samo mjesec dana nakon izuzetno važne pobjede protiv Johna Dodsona, a Sterling je tražio treći trijumf u nizu. Prvobitni protivnik trebao mu je biti BJJ majstor Rani Yahya, no prihvatio je zamjenu u obliku Moraesa, samo dva tjedna prije održavanja borbe.

Za Sterlinga to na kraju nije ispalo najbolje, jer je nakon tek nešto više od minute borbe bio brutalno nokautiran, a situacija u kavezu izgledala je toliko dramatično da čak niti Moraes nije slavio pobjedu sve dok nije vidio kako je s njegovim protivnikom sve u redu, odnosno da su ga uspjeli probuditi te da se on vratio na noge. Za sve je zaslužan udarac koljenom u glavu, za kojeg je Moraes čak rekao da niti nije bio u planu, nego da je namjera bila napasti high kickom. Na kraju je ispao još bolje za njega, a i vizualno vrlo zanimljivo za pogledati više puta.

Moraes za samo dva dana nastupa u glavnoj borbi Fight Nighta u Utici, gdje ga čeka Jimmie Rivera, a pobjednik te borbe mogao bi postati idući izazivač u bantam kategoriji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI