Prisjetimo se “čuda od borbe” s novim UFC pojačanjem u glavnoj ulozi (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.05.2017 17:56h Autor:

Gaethje vs. Palomino

Justin Gaethje svakako je najveće i najuzbudljivije UFC-ovo pojačanje ove godine, a do statusa borca kojeg su mnogi željeli što prije gledati među elitom doveli su ga njegovi atraktivni nastupi. Najatraktivniji od njih bila je prva borba protiv Luisa Palomina.

“Baboon” je postao Justinov izazivač u 2015. godine, a njihova prva borba održana je 28. ožujka te godine. Bio je to pravi rat, a fanovi su tu borbi već tada nazvali vjerojatno najboljom borbom te godine. Kasnije iste godine su se njih dvojica susreli još jednom u revanšu, a i tada je frcalo na sve strane, no uz istog pobjednika.

Ovog puta ćemo se ipak prisjetiti tog prvog susreta, koji je od Gaethjea stvorio najatraktivnijeg borca svijeta po mišljenju velikog broja fanova. Sam njegov stil borbe, gdje nema koraka unazad i gdje je spreman primiti veliki broj udaraca da bi zadao još veći, je ono što nas sve čini nestrpljivima oko njegove prve UFC borbe.

I na kraju vas samo pitamo, koliko ste gledali atraktivnijih borbi od ove? Odgovor ni u kom slučaju ne može iznositi neki veći broj.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI