Priprema se revanš Hendricksa i Lawlera u veljači

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.09.2014 19:51h Autor:

Johnny Hendricks i Robbie Lawler (ufc.com)

UFC  je započeo pripreme za borbu za naslov prvaka u velter kategoriji, u kojoj bi se trebali naći Johnny Hendricks i Robbie Lawler. Sve se čini kako će oni svoj revanš odradio u veljači iduće godine.

Već je poznato da će se u prvoj UFC-ovoj borbi za naslov prvaka u velteru, nakon ožujka ove godine, naći ista dva borca koji su se sastali kad smo trebali dobiti nasljednika Georgesa St-Pierrea, Johnny Hendricks i Robbie Lawler.

Hendricks, koji je slavio je njihovom prvom dvoboju na UFC 171 u ožujku, je od tada bio na oporavku, tijekom kojeg je operirao puknuti biceps, dok je Lawler odradio još dvije borbe u posljednjih šest mjeseci. U njima je došao do pobjeda nad Jakeom Ellenbergerom i Mattom Brownom te tako osigurao novu priliku protiv novog prvaka, koji će tako prvu obranu pojasa imati protiv borca kojeg je savladao da bi ga osvojio.

O datumu za koji se priprema borba je nešto više rekao menadžer Johnnya Hendricksa: 

"Znamo kako bi svi htjeli da se borba održi u siječnju, no izgleda kako do toga tad neće doći. Mislim kako će Johnny biti spreman za veljaču ili ožujak. Zadnja stvar koju UFC želi je da moraju otkazati borbu koju su već počeli promovirati, jer Johnny ipak na kraju nije spreman. On bi čak i mogao biti spreman, no koliko vidim, svi "main eventovi" u siječnju su zauzeti. Izgleda kako će se borba održati u veljači."

UFC je za siječanj najavio dva PPV eventa. Na prvom ovogodišnjem eventu, 3. siječnja, Jon Jonesa i Daniel Cormier bi trebali predvoditi UFC 182, dok je za posljednji dan siječnja najavljen UFC 183, s Andersonom Silvom i Nickom Diazom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI