Prijatelji se pokoškali: Munoz izazvao Silvu, ovaj ga upitao je li mu i dalje prijatelj

UFC 09.11.2011 10:08h Autor:

Mark Munoz

Mark Munoz je navodno javno izazvao Andersona Silvu nakon sjajnog nastupa i deklasiranja Chrisa Lebena. Problem je nastao pošto su Silva i Munoz povremeni trening partneri i prijatelji koji se poznaju dugi niz godina.

UFC-ov prvak je reagirao prilično žestoko.

“Nisam vidio trenutak kada me izazvao, no vjerovao sam da je Munoz moj prijatelj. Nema veze…”, prokomentirao je prvak u razgovoru za SporTV.

“Izazivač” Munoz se nakon ove Silvine reakcije odlučio ispričati preko svog Twittera.

“Ti si moj prijatelj. Nisam htio da ovo ispadne kao znak nepoštovanje. Ja ću uvijek poštovati naše prijateljstvo”, napisala je Filipinska zvijer.

No, da je Munoz itekako zainteresiran za meč protiv Silve i izazivačku poziciju, vidjelo se prema njegovom razgovoru za ESPN.

“Zašto me pitate ovakve stvar? I prije sam se borio protiv prijatelja i teško je. No, ovo je natjecanje i mora se gledati kroz tu prizmu. Naravno da ne želiš nanositi bol i ozljede svom prijatelju.”

“Bilo bi sjajno dobiti priliku za pojas prvaka. Gledajte, borimo se za pojas, hajdemo od toga svi dobro zaraditi i napraviti najbolju borbu ikada. Nakon toga neka pobjednik ovog drugog izvede na ručak”, zaključuje Munoz koji je očito ve zakapario meč protiv Silve. Samo očekuje potvrdu od čelnika UFC-a. Oni, pak, na umu imaju nešto drugo: dvoboj Silva vs. Sonenn 2.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI