Priča se po Nottinghamu: Struvea još samo jedna pobjeda dijeli od meča za titulu prvaka!

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.09.2012 14:56h Autor:

Stefan Struve

Službenih informacija o tome nema, no prema svemu sudeći Stefan Struve još je samo jedan meč udaljen od titule izazivača prvaka u teškoj kategoriji.

Uvjerljiva pobjeda Stefana Struvea protiv do tada neporaženog Stipe Miočića, kojeg su čak i inozemni mediji u posljednje vrijeme veličali i vidjeli u njemu veliki potencijal za budućeg izazivača prvaka, iznenadila je ipak većinu. Malo tko je Struvea istaknuo kao favorita, a pogotovo je malo onih koji su očekivali da će Nizozemac tako uvjerljivo slaviti i to zahvaljujući svojoj boksačkoj tehnici.

Struve je nakon meča javno izjavio da bi vrlo rado svoj idući meč odradio protiv Fabricija Werduma ukoliko je moguće, a čini se da će toj njegovoj želji biti i udovoljeno. Iako to u Nottinghamu nakon UFC on Fuela 5 nitko nije htio službeno izjaviti, neslužbeno se ipak može čuti kako ga još samo jedna pobjeda dijeli od titule izazivača prvaka.

Pobijedi li dakle Struve i Werduma, u određenom razdoblju tijekom iduće godine može očekivati da se nađe u oktogonu s prvakom, tko god to tada bio – Junior dos Santos, Cain Velasquez ili možda čak nekim čudom i Alistair Overeem.

Svojim skromnim ponašanjem nakon meča Struve je zaradio dodatne simpatije javnosti, nije se htio zaletavati izjavama o eventualnoj borbi za titulu prvaka UFC-a u teškoj kategoriji i time je čak i, htio – ne htio, porastao u očima mnogih.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI