Priča se: Overeem laže da je ozlijeđen jer ne može dobiti dozvolu za steroide?!

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.03.2013 21:51h Autor:

Alistair Overeem

Alistair Overeem posljednjih tjedana skriva se od javnosti i medija. Gotovo je nemoguće pronaći neku njegovu izjavu koju je dao novinarima, dok je prije bio daleko susretljiviji. Poraz koji je doživio u meču protiv Antonia "Bigfoota" Silve sve je promijenio i definitivno nakon odrađene suspenzije više nije onaj isti Reem kao prije, pogotovo nakon tog teškog nokauta.

Rezultati doping testa nakon meča protiv Bigfoota otkrili su da mu je razina testosterona iznimno niska i vjerojatno se radilo o media spinu, jer u pravilu se nikad ne objavljuju tako precizni podatci nečije analize krvi, kao što je to bio slučaj sad s Alistairom.

Mnogi vjeruju da su objavom detaljnih podataka htjeli senzibilizirati javnost prije službenog podnošenja zahtjeva za dozvolu kako bi mogao uzimati hormonalnu testosteronsku terapiju, ali čelnik Atletske komisije Nevade Keith Kizer je Overeemovu ekipu ipak nadmudrio. Ne spominjući Alistairovo ime jasno je dao do znanja da kod njih borac koji je pao na doping testu nema nikakve šanse za dobivanje TRT dozvole.

Par dana nakon toga MMA svijet ostao je šokiran informacijom da je Reem teže ozlijeđen te da zbog toga ne može odraditi meč protiv Juniora dos Santosa krajem svibnja. Mnogi su posumnjali u istinitost te priče, čak se i na forumu Fight Sitea mogu pronaći stavovi nekih naših posjetitelja da je istina zapravo kako mu nedostaju steroidi te zbog toga želi dodatno vrijeme kako bi pronašao adekvatno rješenje.

Vjerujete li u takve priče MMA fanova ili smatrate kako je zaista došlo do ozljede koja je Alistairu onemogućila treniranje idućih nekoliko tjedana? Otkrijte nam svoje mišljenje na Fight Site forumu ili u komentarima ispod ovog članka!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI