“Prežgoljav si brate, izgledaš kao penzioner!”, “Možda sam ružan, ali ću te prebiti!”: Brunson i Adesanya žestoko najavili obračun na UFC-u 230

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.08.2018 16:13h Autor:

Derek Brunson i Israel Adesanya

Nakon više tjedana prepucavanja putem društvenih mreža, tenzije između Dereka Brunsona i Israela Adesanyje dostigle su svoj vrhunac sinoć na UFC-ovoj velikoj press konferenciji u Los Angelesu gdje se dvojac konačno sučelio licem u lice.

No njihov susret nije bio slučajan. Naime, UFC je u sklopu konferencije potvrdio da će se borci srednje kategorije međusobno obračunati 3. studenog na UFC-u 230 u njujorškom Madison Square Gardenu.

Budući da je njihov odnos sve samo ne prijateljski, kada su se vidjeli na konferenciji uslijedila je verbalna izmjena…

“2015. je rekao da sam njegov obožavatelj”, počeo je Adesanya. “Ali sreo sam ga uživo i još tada davno me ignorirao. A to mi pokazuje da je već znao tko sam i da mu predstavljam veliku prijetnju. I sad kad ovdje stojim pred njim on ne može ni kontrolirati svoje emocije. Dolazi ovdje i pokušava se preseravati. Ne brinite. Trećeg studenog ću obaviti posao.”

Brunson je odgovorio serijom uvreda:

“Isreale, žgoljav si brate, bolje ti je da počneš dizati utege, mršav si kao vrag. Uopće nisam zabrinut. ja sam ‘all american’ hrvač. Sjedit ćeš na guzici tri runde, a također ću te i završiti. Tvoje objave na Instagramu ne znače ništa. Građen si kao penzioner. Uopće me ne brineš. Gotov si.”

“Možda sam ružan, ali ću ti razbiti guzicu. Donesi tu bradu na pladnju i nju ću ti počistiti također”, kontrirao je mladi talent.

“Brate zašto glumiš McGregora, ti si iz Nigerije”, uzvratio je Brunson na što mu je “The Last Stylebender” poručio nešto na svojem materinjem jeziku.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI