Preminuo sudionik prvog Ultimate Fightera, Lodune Sincaid

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.04.2019 18:09h Autor:

TUF 1 sudionici

Sudionik prve sezone Ultimate Fightera, a kasnije i prvak WEC promocije, Lodune Sincaid, preminuo je u 47. godini života. 

Sincaid je zapravo preminuo još 7. travnja, ali njegova službena web stranica to je otkrila tek danas. Njegova smrt apsolutno je sve iznenadila, a njen uzrok nije naveden.

“Lodune Sincaid pronađen je mrtav 7. travnja 2019. godine. Lodune je bio pravi prijatelj i nedostajat će svima koji su mu bili bliski, kao i svima s kojima je dijeli svoj put na zemlji. Nije iza sebe ostavio nikakvih nepoželjnih situacija i napustio je svoj život u miru”, navedeno je na stranici.

U svojoj profesionalnoj MMA karijeri, Sincaid je ostvario 15 pobjeda i devet poraza. Kao sudionik prve sezone Ultimate Fightera eliminiran je od Bobbyja Southwortha u prvom krugu turnira. Dobio je priliku u UFC-u, no u svom jedinom nastupu u promociji je poražen od Natea Quarrya. Kasnije je došao do naslova prvaka WEC promocije, no to mu je ostao najveći uspjeh u karijeri.

Posljednju borbu odradio je 2010. godine te se posvetio privatnim poslovima. Često je na internetu otkrivao kako mu nedostaje život unutar borilačkog sporta. Svoju posljednju objavu na Instagramu postavio je prvog dana ovog mjeseca.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Ready 24/7

Objavu dijeli lodune sincaid (@sincaidmma)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI