Preminula djevojka UFC borca nakon napada u Brazilu

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.10.2018 10:33h Autor:

Screenshot

Djevojka UFC-ovog borca muha kategorije Rauliana Paive, Tieli Alves, je preminula u bolnici u Brazilu šest dana nakon što je sudjelovala u prometnoj nesreći zajedno sa svojim dečkom.

Podsjećamo da su brazilski mediji izvijestili o napadu od strane dvojice muškaraca koji su njega i njegovu djevojku maltretirali u noćnom klubu gdje su se svi nalazili. Paiva je oko 04:00 sata ujutro sjeo na svoj motocikl zajedno s djevojkom Tieli te su se uputili kući. No, napadači su ih slijedili u  automobilu da bi ih na koncu izgurali sa ceste. Prilikom udara u motocikl su i sami stradali. Automobil se zabio u prepreku pored ceste te je od posljedica udara eksplodirao.

Oba muškarca su uhićena i tvrde da nisu htjeli napasti Paivu i udariti u njega automobilom. Brane se da je UFC borac okrenuo svoj volan u trenutku kada su prolazili pored njega.

Paiva je prošao bez težih ozljeda, no Tieli Alves nije bila te sreće. Već je u bolnicu primljena s teškim ozljedama glave u komatoznom stanju. Prije nekoliko dana liječnici su ustvrdili moždanu smrt, a na koncu je skinuta s aparata u nedjelju.

“Znam da si ti anđeo koji me čuva, znam da si sada na boljem mestu, ali ne mogu to prihvatiti. Ne mogu živjeti bez tebe moja princezo. Uvijek ću te voljeti i uvijek ćeš biti moja djevojka. Volim te zauvije”, napisao je Paiva na društvenim mrežama nakon smrti svoje voljene.

Raulian Paiva u profesionalnoj karijeri ima impresivnih 18-1, a svoju šansu u UFC-u je zaradio u šou DWTNCS, odnosno njegovom brazilskom izdanju. 11. kolovoza je svladao Allana Nascimenta te je unatoč slavlju podijeljenom odlukom dobio priliku u UFC-u. I dalje se ne zna kada je trebao debitirati za elitnu promociju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI