Premijerno prikazan film u kojem Stipe Miočić igra svoju prvu ulogu na velikom ekranu (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.01.2017 19:22h Autor:

screenshot

Jučer je održana američka predpremijera filma “American Violence”, inače prvog filma u kojem je ulogu odradio UFC-ov teškaški prvak svijeta, Stipe Miočić.

Prema najavama, riječ je o napetom trileru prepunom akcije, a glavnu ulogu igra Denise Richards (Scary Movie, Starship Troopers, Wild Things). Ona glumi psihijatricu koja u zatvoru mora odraditi razgovor s jednim zatvorenikom. Stvar je u tome da je riječ o čovjeku nad kojim za tri dana treba biti izvršena smrtna kazna, a njena zadaća je psihički procijeniti ima li smisla dozvoliti odgodu izvršenja.

U traileru već vidimo da je film prepun akcije, no nažalost Stipu Miočića u njemu nismo zamijetili, osim kao ime na popisu glavnih glumaca. Sve što znamo je da najbolji svjetski teškaš igra lika pod imenom Hal. Nadamo se da ćemo uskoro moći pogledati film i vidjeti kako je Stipe odradio svoj prvi posao pred velikim ekranom. Svjetska premijera filma je 9. veljače, no nismo došli do informacije hoće li biti prikazan u hrvatskim kino dvoranama.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI