Predsjednik UFC-a osudio Nelsonovo guranje suca: Trebaju ga pokopati!

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.09.2016 11:42h Autor:

Roy Nelson UFC Fight Night 95

Odluku Roya Nelsona da nakon borbe suca Johna McCarthyja gurne nogom u guzicu osudio je i Dana White. Predsjednik UFC-a smatra da je takvo ponašanje jednostavno nedopustivo i nada se da će Nelson, koji se kasnije ispičao, biti maksimalno kažnjen.

“Ne možete se ispričati za nešto takvo. Nikada ne dižete jebenu ruku ili nogu na suca, ne postoji niti jedan jebeni razog. Trebaju ga pokopati”, rekao je White na UFC Unfiltered podcastu.

Do incidenta je došlo prošlog vikenda na UFC Fight Night 95 priredbi u Brasiliji kada je Nelson svog protivnika i prijatelja Antonia “Bigfoot” Silvu udarcem poslao u nokdaun, nakon čega je uputio još nekoliko udaraca na podu da ga dovrši, kao što je to uobičajeno u MMA-u. No Nelson je procijenio da su ti udarci bili nepotrebni i zato se naljutio na suca te ga je gurnuo u znak protesta dok je ovaj provjeravao je li Silva dobro.

“Zar on jebeno odlučuje treba li, ili ne treba, zaustaviti borbu? On je borac i treba nastaviti dok mu sudac ne kaže da stane. John McCarthy je kvalificiran za svoj posao i u sportu je puno duže od jebenog Roya Nelsona. Da Roy Nelson diže jebene ruke na suca, to se nikada ne smije dogoditi. John tamo kleči i pomaže ‘Bigfootu’, a on mu dođe s leđa i udari ga? To je odvratno i ne smije se nikada više ponoviti”, dodao je White.

Atletska komisija Brazila već je najavila da nadležna tijela pokreću istragu protiv Nelsona, a hoće li borac biti kažnjen i u kojoj mjeri, tek ćemo vidjeti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI