Predsjednik Marvel Studiosa: Sviđa mi se ideja da Ronda glumi Ms. Marvel!

UFC 02.10.2015 10:51h Autor:

Ilustracija

Ronda Rousey, osim svog primarnog posla "najopasnije borkinje na svijetu", već nekoliko godina polako, ali sigurno gradi i filmsku karijeru. Tako je nedavno izrazila želju da bi voljela odigrati ulogu Ms. Marvel u nadolazećem filmu koji će nositi ime Captain Marvel. Predsjednik Marvel Studiosa Kevin Feige, prokomentirao je ideju da UFC-ova zvijezda odigra ulogu glavne heroine, Carol Danvers.

"Sviđa mi se ta ideja. To se povremeno događa i mislim da je to samo dodatno svjedočanstvo snage likova", izjavio je Feige u razgovoru za IGN.

Ovo je dobra vijest za Rousey budući da Marvel još uvijek nije nikoga angažirao za ulogu.

"Mi sjednemo s ljudima i počnemo ih upoznavati. Kad razvijemo scenarij i izgradimo lika onda nađemo i pravu osobu za ulogu. S obzirom na to, nismo se još nužno počeli sastajati s ljudima", dodao je Feige.

Rousey je ove godine već odradila dvije uloge i to u Furious 7 i Entourage, a s obzirom na njenu sve veću popularnost postoji dobra šansa da će ju angažirati i Marvel. No, prije toga, Rousey već ima najavljeno snimanje remakea filma Road House, a 15. prosinca u kavezu se sastaje sa Holly Holm na UFC 193 priredbi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI