Predator se dodatno nagradio bonusom za najbolju izvedbu

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.11.2018 20:49h Autor:

Ngannou vs. Blaydes

Francis Ngannou svoju je sjajnu pobjedu protiv Curtisa Blaydesa nadogradio osiguranjem bonusa za najbolju izvedbu. Isti je dobio i Li Jingliang, dok je borbom večeri Fight Nighta u Pekingu proglašena ona između Alexa Morona i Kenana Songa.

Pobjeda protiv Curtisa Blaydesa za Francisa Ngannoua značila je neopisivo puno. U trenucima kada je od velikog dijela fanova i medija, ali i kladionica, bio otpisan, on se digao iz pepela i nokautirao Blaydesa u prvoj minuti borbe. Način na koji je to izveo bio je impresivan i Kamerunac je ponovno relevantno teškaško ime i čovjek koji vjerojatno udara najjače u svijetu slobodne borbe. Sve to samo je nadogradio bonusom za najbolju izvedbu, svojim trećim u UFC karijeri, pokraj kojih ima i nagradu za nokaut 2016. godine. Naravno, u pitanju je onaj nokaut protiv Alistaira Overeema.

Svoj četvrti UFC bonus, ujedno i četvrti u posljednjih pet borbi, osigurao je kineski borac Li Jingliang, za kirurški precizan udarac nogom u trbuh Davida Zawade. Kinezu bi se vjerojatno trebali zahvaliti i bodovni suci njihove borbe, budući da im je olakšao nevjerojatno težak posao, jer do tog trenutka borba je bila u potpunosti neizvjesna.

Jingliag i Zawada su vrlo lako mogli biti nagrađeni i za najbolju borbu večeri, kao i borba Kevina Hollada protiv Johna Philipsa, no taj bonus na kraju odlazi Alexu Moronu i Kenanu Songu, za pravi show koji su priuštili. Morono je tu borbu uzeo čistom jednoglasnom odlukom, no njegov protivnik cijelo je vrijeme bio aktivan te su njih dvojica publiku digli na noge. Prvi je to bonus za Morona, u šestoj UFC borbi, dok je Kinez jednom ranije nagrađen za najbolji nokaut.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI