Predator podiže ljestvicu: Želim Caina, Dos Santosa ili Overeema

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.01.2017 15:49h Autor:

Francis Ngannou

Nakon impresivne pobjede protiv Andreia Arlovskog, kameruski predator Francis Ngannou je na pet pobjeda u nizu i ima pravo razmišljati o napadu na teškaški vrh. Tako je na press konferenciji iznio listu želja za idućeg protivnika.

Nakon borbe, Ngannou je na neki način prozvao Juniora Dos Santosa i Alistaira Overeema, no kasnije je objasnio kako ipak postoji jedan borac koji bi mu bio prvi izbor, kada bi sam mogao odlučivati o imenu svog idućeg protivnika.

“Spominjao sam Juniora Dos Santosa i Alistaira Overeema, ali samo zato što je moja prva želja za protivnika Cain Velasquez, a on je ozlijeđen. Ako je on spreman, spreman sam i ja, on je taj protiv koga se želim boriti.”, rekao je Predator.

Mnogi su spominjali kako će se tek nakon Arlovskog vidjeti kolika je zapravo njegova prava kvaliteta, a on je tu borbu riješio prvim udarcem kojim je bivšeg prvaka pogodio.

“Ovakva pobjeda čini me sretnim i puni me samopouzdanjem. Ali najzaslužniji su ljudi koji su me prepoznali, koji su me gurali i koji su me doveli do ovoga danas.”

Ngannou idućom borbom sigurno napada Top 5, a tko zna, ukoliko bude impresivan kao do sada, možda se nalazi samo jednu borbu od titule prvaka. A prije tri godine je prvi puta ušao u MMA dvoranu i to s pitanjem može li trenirati boks.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI