Pred sutrašnji novi show, pogledajte najbolje Conorove trenutke s press konferencija (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.09.2018 18:42h Autor:

Conor McGregor

Do UFC 229 eventa, odnosno borbe Conora McGregora protiv Khabiba Nurmagomedova ostalo je još točno 17 dana. No, sutra se održava nešto što veliki broj fanova iščekuje jednako koliko i borbu. U pitanju je press konferencija.

Upravo javni nastupi su ono što su Conora McGregora učinili najvećom zvijezdom u MMA povijesti. Realno gledajući, uvijek je bilo boraca koji su odrađivali atraktivne borbe, jednako atraktivno nokautirali protivnike te dominirali svojim stilom koji je melem za oči borilačkih fanova. No, nitko nije imao toliku karizmu, nitko nije imao takav karakter da na njega jednostavno na možete ostati ravnodušni. Conora McGregora ili volite ili ne podnosite, a to je ono što je on sam stvorio svojom osobnošću.

Upravo ta osobnost, u kombinaciji sa sjajnim osjećajem za reći prave stvari u pravi trenutak, je ono što ga je dovelo tu gdje je i zbog čega se press konferencija tako napeto očekuje. Irski borac je majstor manipulacije masama i najveći showman kojeg je borilački sport vidio još od Muhammada Alija. I zbog toga ćemo svi sutra gledati tu press konferenciju u iščekivanju što će ovog puta izjaviti.

Ispod teskta nalazi se kompilacija njegovih javnih nastupa, kojom vas UFC želi pripremiti za ovo što slijedi sutra u večernjim satima. Uživajte!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI