Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Precijenio se? "Mighy Mouse" traži 2 milijuna dolara za meč protiv TJ Dillashawa! | Fight Site

Precijenio se? "Mighy Mouse" traži 2 milijuna dolara za meč protiv TJ Dillashawa!

UFC 09.02.2015 09:40h Autor:

Demetrious Johnson

Nakon što je Dana White zabranio Johnu Linekeru da nastupa u muha kategoriji zbog pada na službenoj vagi, Demetrious Johnson je praktički ostao bez ozbiljne izazivačke konkurencije u ovom trenutku. Logično pitanje koje se nametnulo jest "što je sljedeće za Moćnog miša?".

Glasine kažu da čelnici UFC-a razmišljaju o super meču protiv prvaka u bantam kategoriji TJ Dillashawa. Johnson nema ništa protiv, no cijena za tako nešto bi bila paprena. Od UFC-a bi tražio 2 milijuna dolara. Šala?

"Naletio sam na TJ-a prošli vikend tijekom UFC-a 183. Rekao sam mu da bih se borio protiv njega, ali da želim da nas se dobro plati za to. Rekao sam da tražim 2 milijuna dolara. Ni on se ne bi bunio da se to dogovori", tvrdio "Mighty Mouse".

No, čini se da je i sam svjestan kako tako nešto od UFC-a ne bi mogao dobiti. U tom slučaju bi pristao i na "samo jedan milijun".

"Da, vjerojatno to ne bi dobili. Možda bi jedan miliju bilo dovoljno, ako bi Dana pristao", skromno će Johnson.

Dojam je da aktualni prvak pokušava ispipati situaciju i volju svojih šefova da organiziraju ovaj zanimljivi dvoboj. U svakom slučaju teško je očekivati da UFC ima spreman toliki novac za ovaj "super meč". Prije će se udobrovoljiti i vratiti Linekera u svoju kategoriju…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI