Poznato tko se sve bori na glavnom programu prvog UFC eventa u Rusiji

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.08.2018 17:49h Autor:

Hunt vs. Oleynik

Još je malo vremena ostalo do prvog UFC eventa u Rusiji, a sada je poznato koje će se borbe nalaziti na glavnom programu eventa kojeg će Moskva ugostiti 15. rujna.

Već je neko vrijeme poznato kako će event predvoditi teškaška borba Marka Hunta i Alexeya Oleinika, a u međuvremenu su se najavljivali još neki zanimljivi okršaji, no za niti jedan nije bilo poznato na kojem će se dijelu programa naći. Sve dok proteklog vikenda, tijekom emitiranja Fight Nighta 135, UFC nije objavio raspored glavnog programa ovog eventa.

On će ukupno sadržavati četiri borbe, a sunaslovno mjesto ima okršaj poluteške kategorije između Jana Blachowicza i povratnika u promociju, Nikite Krylova. Borba koja će se održati prije njih ponovno u sebi ima teškaše. Jedan od njih je bivši prvak i prava borilačka superzvijezda, Andrei Arlovski. Bjelorus će se sučeliti s jednim iskusnim ruskim teškašem Shamilom Abdurakhimovim, koji već ima iskustvo nastupa u glavnoj borbi UFC eventa. Glavni program otvoriti će prva UFC borba ponajboljeg ruskog borca, Alexeya Kunchenka. Ovaj neporaženi velteraš debitirati će protiv bivšeg izazivača, Thiaga Alvesa.

Osim ove četiri borbe, službeno je najavljeno još pet, no neslužbeno je na programu već 12 borbi, iako se ne zna što UFC čeka s time da preostale službeno otkrije. Tu su poznata imena poput CB Dollowaya, Petra Yana, Marcina Prachnia, Mairbeka Taisumova i Rustama Khabilova, što nam daje zaključak kako će event u Moskvi biti prepun uzbuđenja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI