Poznato koje UFC djevojke dolaze na zagrebački event (VIDEO+FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.04.2016 13:14h Autor:

Luciana Andrade

UFC octogon djevojke jedan su od zaštitnih znakova najbolje svjetske MMA promocije, a mnoge je zanimalo koje od njih će biti zadužena za odrađivanje svog posla na zagrebačkom Fightu Nightu. Evo i te informacije!

Sama promocija zapravo to nikad ne objavljuje sama, ali preko društvenih mreža djevojaka se ipak može doći do takve informacije. Tako se u četvrtak pojavila Twitter objava sve zaposlenije Brazilke Luciane Andrade, za koju mnogi ne znaju da je inače odvjetnica:

“UFC Zagreb je za deset dana. Tko je uzbuđen oko toga da vidi mene, Carly Baker i Vanessu Hanson? Kenda Perez dolazi također!”

Izuzetno zanimljiv popis, ponajviše zbog toga jer je rijetko tko mogao očekivati Andrade i Hanson, budući da na europskim eventima UFC češće koristi britanske i australske djevojke. No, štošta ovdje nije kao kod običnog UFC eventa. A i reporterka Kenda Perez je melem za oči, a njen dolazak bi se posebno mogao svidjeti Pride nostalgičarima. Hvala, UFC!

Ukoliko niste upoznati s likom i, malo manje bitno, djelom gore navedenih djevojaka, za vas smo pripremili par priloga ispod teksta.

A photo posted by Carly (@carlybaker55) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI