Poznati novi detalji: Oezdemiru prijeti 15 godina zatvora, oglasio se i UFC!

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.11.2017 10:51h Autor:

Volkan Oezdemir

Elitna svjetska MMA promocija, Ultimate Fighting Championship, je objavila kratko priopćenje vezano za uhićenje švicarskog MMA borca Volkana Oezdemira, koji je ovog petka uhićen na Floridi radi incidenta koji se dogodio još u kolovozu.

Prema najnovijim informacijama, potencijalni UFC izazivač u poluteškoj kategoriji je dobio mogućnost da se brani sa slobode, a izrečena jamčevina za njegovu slobodu je 10 tisuća dolara. UFC nije bio previše riječit oko borca koji se u njihovim redovima nalazi tek godinu dana, no uspio je stići gotovo do meča protiv Daniela Cormiera koji se planirao za siječanj.

“UFC je svjestan situacije koja se tiče našeg borca u poluteškoj kategoriji Volkana Oezdemira. Organizacija trenutačno prikuplja više informacija i pažljivo ćemo pratiti razvoj situacije prije nego što poduzmemo bilo kakve daljnje korake, ako su potrebni”, stoji u poruci UFC-a.

Prema pisanju nekih MMA novinara koji prate slučaj, Švicarac je i dalje u zatvoru i čeka uplatu jamčevine u iznosu od 10 tisuća dolara. S obzirom na ono za što ga se tereti, prijeti mu minimalna zakonom propisana kazna (globa) u iznosu od 10 tisuća dolara, pa sve do one zatvorske u trajanju od čak 15 godina.

U kratkom priopćenju koje je medijima poslao Oezdemirov odvjetnički tim, tvrdi se da se radilo o barskoj tučnjavi u kojoj Volkan nije bio napadač te da su svi postupci koje je prilikom incidenta učinio, zapravo zakonski bili opravdani. Prevedeno, tvrde da se samo branio!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI