Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Poznati MMA novinar objavio “tweet” koji savršeno objašnjava što se dogodilo Dillashawu | Fight Site

Poznati MMA novinar objavio “tweet” koji savršeno objašnjava što se dogodilo Dillashawu

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.04.2019 18:03h Autor:

T.J. Dillashaw

Jedan od najboljih opisa toga što je učinio TJ Dillashaw dao je poznati MMA novinar Chamatkar Sandhu. Samo u jednom tweetu rekao je puno toga, zapravo objasnio je cijelu situaciju.

Sandhu je kanadski novinar ESPN-a koji je specijaliziran za MMA i koji vrlo često prvi dolazi do nekih važnih informacija. Osim toga, u pitanju je vrlo realan novinar koji je zbog svog pristupa i načina izvještavanja stekao veliki broj fanova. Osim vijesti, Sandhu često putem Twittera iznosi i neka svoja razmišljanja pa je tako napravio u slučaju sad već bivšeg UFC prvaka bantam kategorije.

“TJ Dillashaw bio je na poziciji da može postati prvak dvije različite divizije, smatran je jednim od najboljih “pound-for-pound” boraca svijeta i bio je na putu toga da ga se smatra jednim od najboljih boraca ikad. Uništio si je cijelu ostavštinu i to nepovrazno. Ne vidim nikakvu šansu da se vrati na to gdje je bio. Iz svojevrsnog penthousea završio je na ulici”, napisao je Sandhu čime je jako dobro objedinio ono gdje je Dillashaw bio i gdje se nalazi sad.

Sam način uzimanja EPO dopinga dokazuje nam kako je Dillashaw itekako bio svjestan toga što uzima, a već ranije su neki govorili kako im je on osobno pokazivao kako se to radi. Ipak, tad nije bilo dokaza i sve je graničilo s običnim “trash talkom”. Ipak, dokazi su sad tu i svima je jasno kako je TJ već kod nekoliko posljednjih borbi bio pod utjecajem zabranjenog sredstva.

Sandhu je tu u pravu. Kad se Dillashaw napokon bude mogao vratiti, a to će biti u siječnju 2021. godine, teško je zamisliti fanove koji mu pružaju podršku. On je sve što je postigao bacio u vjetar. Ukoliko jednog dana ponovno i dođe do titule, teško da će ga itko smatrati pravim prvakom. Kad je to bio, onda je sve po redu razočarao. I sam je sebi stvorio mrlju koja se ne briše.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI