Poznati detalji novog WWE ugovora Brocka Lesnara: Bivši prvak na korak od nove UFC borbe!

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.04.2018 19:59h Autor:

Brock Lesnar

Poznati su glavni detalji onoga što je navedeno u novom ugovoru Brocka Lesnara s WWE promocijom, kao i onaj nama najzanimljiviji dio, koji se tiče njegovog nastupa u UFC-u.

Lesnar je prije dva tjedna nastupio na Wrestlemaniji, što se očekivalo da bude njegov posljednji nastup u toj promociji. No, čim je došao do pobjede u svojoj “borbi”, bilo je jasno da stvari nisu takve kako se pretpostavljalo, nego je većina bila uvjerena da nakon toga Brock gotovo sigurno ostaje dio WWE-a. UFC fanovi koji su se nadali njegovom povratku u oktogon su bili razočarani, no na kraju se saznalo kako ipak postoji jedna stavka usmjerena upravo u smjeru koji bi iste trebao razveseliti.

Naime, Lesnar nije produžio svoj dotadašnji ugovor, nego je dogovorio nove uvjete koje je upravo on sam diktirao. Prema starom ugovoru, WWE je imao ekskluzivno pravo na njega i bio je plaćen na godišnjoj bazi. Ovog puta će to biti slično onome kako su plaćeni MMA borci. Brock će biti plaćen po nastupima i pojavljivanjima, a tu je još jedan dodatni dio za korištenje njegovog imena i branda.

Ukratko, Brock će po svakom nastupu na PPV eventu zaraditi pola milijuna dolara, dok će svako televizijsko pojavljivanje u WWE programu naplatiti 100.000 dolara. Za korištenje njegovog imena, tu je dodatna fiksna cifra od također pola milijuna dolara.

Ipak, dio koji najviše zanima MMA fanove je onaj što se tiče odlaska u UFC-u te mediji obaviještavaju kako postoji stavka koja mu to dozvoljava. Čak spominju da je između njega i UFC-a vjerojatno već sve dogovoreno da se bori u prosincu protiv pobjednika borbe Stipe Miočića i Daniela Cormiera, odnosno protiv borca koji će u tom trenutku biti teškaški prvak UFC-a.

Naravno, ovo nisu potvrđene informacije, ali o njima se raspisalo više vrlo relevantnih medija blisko vezanih uz događanja unutar svijeta profesionalnog hrvanja, prije svega unutar WWE-a. Prema tome se čini se Dana White ipak nije “prodavao maglu” kada je govorio o povratku najpopularnijeg teškaša u UFC povijesti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI