Poznati britanski voditelj se naslađuje nad teškim nokautom Tilla: “Jesi OK prijatelju, nešto si tih?!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.03.2019 11:38h Autor:

Ilustracija

Britanski mediji pišu o neukusnom “tvitu” svog poznatog voditelja Piersa Morgana, koji je odapeo prema engleskoj MMA zvijezdi Darrenu Tillu, nakon što je ovaj brutalno nokautiran u Londonu.

Morgan i Till se već duže vrijeme prepiru preko društvenim mreža i zabavljaju englesku javnost. Voditelj popularnog šoua “good Morning Britain” je poznat po svojim oštrim postovima na društvenim mrežama, a sličnog karaktera je i borac iz Liverpoola pa ne čudi da su već neko vrijeme “na ratnoj nozi”.

Sve je kulminiralo prije nekoliko tjedana kada je Morgan poslao poruku “Gorili” preko “Twittera” ususret njegovom meču protiv Masvidala u Londonu.

“Dobro jutro Darren Till. Vidjet ćemo kako ćeš proći protiv Jorgea Masvidala 16. ožujka. Možemo se počastiti nakon meča, ako ti ovaj ne slomi čeljust”, napisao je provokativno poznati voditelj.

Gotovo da mu se njegova predikcija i ispunila. Masvidal je brutalnim lijevim krošeom uspavao englesku zvijezdu, no čeljust nije stradala.

Morgan je jedva dočekao odapeti novu otrovnu strelicu prema borcu iz Liverpoola.

“Bok prijatelju. nešto si čudno tih danas. Sve je OK?”, napisao je Morgan kao nastavak na svoj prvi “tvit” nakon što je Till nokautiran.

Očekivano ovu ciničnu poruku su prenijeli svi britanski mediji, a Morgan je i za njih imao poruku.

“Moja novogodišnja odluka za 2019. godinu je bila da moram nastaviti biti iritantan, pun argumenata i nevjerojatno u pravu, baš kao što sam i bio oko svega i u 2018. godini. Imam nula isprika za sve vas imbecile iza tipkovnica koji ste uvrijeđeni svime što kažem ili pišem”, napisao je Morgan.

Till za sada nije odgovorio…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI