Poznat popis sudionica 26. sezone Ultimate Fightera koja će donijeti novu prvakinju

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.08.2017 12:57h Autor:

TUF 26

Poznat je popis sudionica 26. sezone Ultimate Fightera, kojom će UFC službeno uvesti žensku muha kategoriju, a pobjednica će postati prva prvakinja divizije.

Najveće ime svakako će biti Barb Honchak, bivša Invicta prvakinja, no i borkinja koja tri godine nije nastupila (zbog toga je i ostala bez pojasa). S 37 godina na leđima ne možemo znati što će pružiti, no svakako je među favoritima. Drugo poznato ime je Roxanne Modafferi, poznata kao Happy Warrior, koja je već bila sudionica 18. sezone, no nije izborila UFC ugovor. Ona je i najiskunija sudionica sezone.

Tu je i bivša Invicta prvakinja, ali i bivša UFC borkinja Lauren Murphy. Ona je dobila priliku u svojoj prirodnoj diviziji, nakon što je svoj dosadašnji UFC staž odradila u bantamu. Ukupno će biti 13. sudionica, o kojima ćemo nešto više ipak napisati u nadolazećim danima. Treneri ove sezone su Justin Gaethje i Eddie Alvarez, koji će odraditi međusobnu borbu na finalnom eventu u prosincu. Sezone je već usred svog snimanje, a emitiranja bi trebalo krenuti početkom rujna.

Ultimate Fighter 26 – Sudionice

Ariel Beck (4-4)
DeAnna Bennett (8-3)
Shana Dobson (2-1)
Sijara Eubanks (2-2)
Melinda Fabian (4-3-1)
Karine Gevorgyan (3-2)
Barb Honchak (10-2)
Christina Marks (8-8)
Roxanne Modafferi (21-13)
Nicco Montano (3-2)
Lauren Murphy (9-3)
Rachael Ostovich (3-3)
Gillian Robertson (3-2)
Maia Stevenson (6-4)
Montana Stewart (7-4)
Emily Whitmire (2-1)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI