Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Povratak Silve – nedolazak Diaza (VIDEO) | Fight Site

Povratak Silve – nedolazak Diaza (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.01.2015 18:26h Autor:

Foto: Scott Petersen

Anderson Silva je u srijedu popodne napravio ono što njegov protivnik Nick Diaz nije- pojavio se u Vegasu i obavio otvoreni trening.

Nick Diaz (26-9) se nije pojavio na letu s kojim je na vrijeme trebao stići u Las Vegas kako bi obavio sve medijske obaveze prije nego što on i Anderson zakorače u oktogon.

Predsjednik UFC-a, Dana White, je preko Twittera objavio sliku Nicka Diaza na tetrapaku mlijeka na kojem piše: "Nestao. Nick Diaz. Da li se me vidjeli?"

Diazov menadžer, Lloyd Pierson, je cijeli utorak uvjeravao javnost kako će Nick na vrijeme biti u Vegasu, kako neće propustiti otvoreni trening te da je Whiteova objava s tetrapakom mlijeka obična šala.

Prema riječima UFC-ovog direktora za odnose s javnošću, Davea Shollera, Nick je bio na aerodromu za vrijeme prvog leta, ali se nije ukrcao na avion. White je izjavio kako je Diazova prtljaga stigla u Vegas, ali Nick nije.

Anderson "Spider" Silva (33-6) je u drugom meču s Chrisom Weidmanom, koji se održao u prosincu 2013.,  zaradio teški prijelom lijeve potkoljenice koja ga je na više od godine dana udaljila od oktogona.

Dr. Steven Sanders u priloženom videu detaljno objašnjava kakvu ozljedu je doživio Anderson Silva.

Mnogi su vjerovali da je to bio zadnji ulazak tada 39-godišnjeg Spidera u oktogon. Silvina supruga i njihovo petero djece su ga preklinjali da se umirovi jer će ionako biti upamćen kao jedan od najboljih boraca svih vremena.

No, Anderson je odlučio kako još nije vrijeme za vješanje rukavica o klin te je tri tjedna nakon operacije hodao bez medicinskih pomagala. Svi su bili zapanjeni brzinom njegovog oporavka i željom za borbom. Svojoj obitelji je rekao da ne može prestati s treniranjem jer ako prestane, dio njega će umrijeti.

Donosimo vam snimku otvorenog treninga Andersona Silve pred njegovu borbu s Nickom Diazom na UFC-u 183. Prikazali bi vam i snimku otvorenog treninga Nicka Diaza, ali kao što smo već spomenuli, Nick je tu obavezu odlučio preskočiti.

UFC 183 i dvoboj Silve i Diaza možete pratiti na Fight Channel PPV-u 1. veljače u 4 sata iza ponoći.                                                                                                                                

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI