Povratak ONE Championship prvaka: Brandon Vera se vraća u akciju nakon gotovo dvije godine!

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.10.2018 16:45h Autor:

Photo: Instagram

Legendarni Brandon Vera se napokon vraća u akciju. Ova nekoć UFC-ova velika zvijezda i veteran mnogih borilačkih promocija se nije natjecao još od prosinca 2016. godine, a sada će prema pisanju borilačkih portala braniti pojas ONE Championship prvaka u teškoj kategoriji.

Vera se u akciju vraća 23. studenog na priredbi “ONE: Conquest of Champions”, koja se održava u Manili na Filipinima. Protivnik Veri u drugoj obrani pojasa bi trebao biti Mauro Cerilli. Cerilliju (12-2) će ovo biti debi u ONE Championshipu. Radi se o borcu koji ima čak pet pobjeda u nizu i aktualni je prvak Cage Warriors promocije.

Amerikanac Vera (15-7) je pojas osvojio pobjedom protiv Paula Chenga u prosincu 2015. godine, da bi ga do sada branio samo jednom i to protiv Hidekija Sekine.

Ovaj veteran WEC-a i UFC-a je u elitnoj promociji proveo čak osam godina, a borio se sa samom kremom poluteške i teške kategorije. U najboljim danima je pobjeđivao Franka Mira, no najteže dvoboje je redovito gubio. Tako je poraze ubilježio od Werduma, Sylvie, Couturea, Jonesa, Shoguna i Rothwella.

U sunaslovnoj borbi iste priredbe ćemo gledati obračun između Eduarda Folayanga i Amira Khana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI