Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Povijesna epizoda DWTCS: Čak četiri borca izborila ugovor s UFC-om! | Fight Site

Povijesna epizoda DWTCS: Čak četiri borca izborila ugovor s UFC-om!

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.06.2018 09:32h Autor:

Ilustracija

Prvi puta od kada se održava ovaj šou, Dana White je morao podijeliti čak četiri UFC ugovora u jednoj noći. Sukus je to sjajne nove epizode “Dana White’s Tuesday Night Contedner Series”, koja je emitirana u utorak.

Sretnici koji će postati dio UFC-a su Ryan Spann, Matt Sayles, Anthony Hernandez i Dwight Grant.

Poluteškašu Spannu (14-5) je ovo bila druga prilika u ovom šou, a ovaj put ju je objeručke iskoristio. Trebalo mu je samo 26 sekundi u  prvoj rundi da na predaju prisili Argentinca Emiliana Sordija gušenjem giljotinom.

Podsjećamo kako je Spann i prošle godine nastupio na Conteder Seriji, no tada je pretrpio nokaut za samo 15 sekundi od Karla Robertsona. Uspio je zaredati nekoliko pobjeda te je u novoj sezoni šoua dobio novu šansu.

U glavnoj borbi večeri Mtt Sayles (7-1) je također izborio ugovor efektnom izvedbom protiv ranije neporaženog Yazana Hajeha (6-1). Sayles je svog protivnika načeo snažnim desnim direktom, što ga je bacilo  na pod. Nastavio je energičnim GNP udarcima te je upisao novi nokaut (1:57 u prvoj rundi) u profesionalnoj karijeri. Dovoljno da mu Dana White uruči vrijedni ugovor.

Impresivnu predstavu ispred predsjednika UFC-a Dane Whitea pružio je i veliki potencijal srednje kategorije Anthony Hernandez (7-0). Njemu je za slavlje protiv Jordana Wrighta trebalo tek 40 sekundi što je bilo dovoljno da bi dobio ugovor s elitnom svjetskom MMA promocijom. Od prve sekunde Hernandez je navalio na svog protivnika, a na koncu je kobna bila kratka ljevica kojom ga je bacio na pod. S još dva snažna udarca je dovršio posao i ubilježio sedmu pobjedu u karijeri.

Ne smijemo zaboraviti niti Dwighta Granta (8-1) koji će se također priključiti UFC-ovom rosteru u velter ktegoriji. On je ugovor izborio svladavši Tylera Hilla (6-2) prekidom u prvoj rundi. Nakon skromne predstave u prvoj, Grant je bio svjestan da mu treba čudo da bi impresionirao Danu Whitea. Odlučio se na sve ili ništa i pogodio.

Jedini pobjednik meča koji nije izborio ugovor jest član Gracie Barre iz Portlanda Austin Springer. On je svladao Gigu Chikadzea, no nedovoljno impresivno da bi dobio ugovor s UFC-om.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI