Potvrđeni okršaji Mir VS Cormier i Bendo VS Melendez!

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.01.2013 08:45h Autor:

Daniel Cormier

Borbe o kojima je posljednjih dana brujala cijela MMA zajednica u ponedjeljak kasno navečer po našem vremenu i službeno su potvrđene te će se na UFC on Foxu 7 održati okršaji Benson Henderson VS Gilbert Melendez i Frank Mir VS Daniel Cormier.

Priču oko borbe između aktualnog UFC-ovog prvaka u lakoj kategoriji te posljednjeg Strikeforceovog u istoj kategoriji potaknuo je sam Dana White, očito je smatrao da je to nešto što bi publika vrlo rado vidjela, a može se reći i da je pogodio s obzirom da su reakcije javnosti prilično pozitivne.

No, okršaj s Frankom Mirom ovog je puta potaknuo Daniel Cormier, osvajač Strikeforceovog Grand Prixa teškaša, a Frank je takvu ponudu prihvatio, iako mu se nije baš previše svidio datum, no očito je ipak i preko toga prešao te ćemo napokon vidjeti njihovu borbu, nakon što je propala priliku da se to dogodi u Strikeforceu s obzirom da je Mir morao otkazati nastup zbog ozljede.

UFC on Fox 7 na rasporedu je 20. travnja u San Joseu u Kaliforniji, gdje je publika iznimno upoznata s gotovo svim Strikeforceovim borcima, jer je tamo ta organizacija održavala veliki dio svojih važnijih priredbi.

Na isti event dodan je također sjajan okršaj Dan Hardy VS Matt Brown, pa nema sumnje da će se raditi o iznimno gledanom događaju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI