Potvrđene tri borbe za "CroCopov" poljski UFC!

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.01.2015 19:37h Autor:

Krtysztof Jotko

Potvrđena su tri borbe za UFC Fight Night 64, kojeg predvode Mirko Filipović i Gabriel Gonzaga, a u glavnim ulogama tih borbi bit će domaći borci, koji će se nadati pobjedama na eventu u svojoj domovini.

UFC je za Krakov potvrdio borbe Pawela Pawlaka protiv Sheldona Wescotta, Marcina Bandela protiv Jasona Saggoa te Krszysztofa Jotka protiv Garretha McLellana.

Pawlak (10-1, 0-1 u UFC) je UFC debi imao u svibnju u Berlinu, kad je poražen od njemačkog borca Peter Sobotte i time doživio prvi poraz u karijeri. Njegov protivnik je Kanađanin Sheldon Wescott, koji je bio finalist Ultimate Fighter Nationsa, no tamo je poražen od Eliasa Theodoroua.

Ponajbolji poljski borac Krszysztof Jotko (15-1, 2-1 u UFC-u) sigurno će biti veliki favorit protiv debitanta Garretha McLellana, drugog Južnoafrikanca u organizaciji, koji se nada biti uspješniji od svog sunarodnjaka Ruana Pottsa, koji je do sad doživio dva poraza u isto toliko nastupa.

Posljednja potvrđena borba je ona Marcina Bandela (13-3, 0-1) u UFC-u protiv Jasona Saggoa. Bandel je još jedan veliki talent koji nije uspješno startao u organizaciji, no nada se to ispraviti upravo na domaćem terenu.

Ovime je program borbi potvrđenih za ovaj event, koji je na raspored 11. travnja, povećan na šest. Ranije su potvrđena glavna borba, između Mirka Filipovića i Gabriela Gonzage, sunaslovna između Jana Blachowitza i Jimia Manuwe, kao i ona između Setha Baczynskog i Leona Edwardsa, koja bi trebala naći svoje mjesto na glavnom programu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI