Potvrđene borbe Lima i Satoa te Akiyame i Nokea u Japanu

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.07.2014 18:47h Autor:

Hyun Gyu Lim

Potvrđene su nove dvije borbe za UFC-ov event koji će se održati početkom jeseni u Saitama Areni. Hyun Gyu Lim se tako napokon vraća u kavez, za borbu protiv japanskog borca Takenori Satoa, a nastupit će i popularni Yoshihiro Akiyama. Njegov protivnik je Kyle Noke.

Nakon što je na prvom ovogodišnjem UFC eventu nastupio u jednoj od najboljih borbi godine, gdje je pokazao veliku srce i želju za borbu, korerski MMA borac Hyun Gyu Lim (12-2-1, 2-1 u UFC-u) napokon će ponovno nastupiti u oktogonu. Njegov protivnik, na UFC Fight Night 52 eventu u Japanu, bit će domaći borac Takenori Sato (17-9-7, 0-1 u UFC-u)

Lim je u toj spomenutoj borbi poražen od Tareca Saffiedinea, no borio se do kraja unatoč teškoj ozljedi noge, uzrokovanoj Saffiedinovim low kickovima. Na kraju je nagrađen i za borbu večeri, a Dana White je izjavio kako za njega Lim u toj borbi nije poražen. Sato je bivši Pancrase prvak, a svoj UFC debi imao je također ove godine, no nokautiran je od strane Ericka Silve već u prvoj minuti, a taj njegov nastup fanovi proglašavaju najgorim nastupom godine. Ipak, UFC mu je odlučio dati još jednu priliku i to na domaćem terenu.

Pred svojim navijačima nastupit će i jedan od najpopularnijih japanskih boraca. Akiyama (13-5, 1-4 u UFC-u) ostao je u organizaciji unatoč četiri poraza u nizu, a peti će pokušati izbjeći protiv Kyle Nokea (20-7-1, 4-3 u UFC-u). Australac također nije u dobroj formi, budući da je poražen u tri od posljednje četiri borbe, a posebno je bolan bio posljednji poraz, od Patricka Cotea, protiv kojeg je bio trener u Ultimate Fighter Nationsu.

UFC Fight Night 52 na rasporedu je 20. rujna u domu MMA-a u Japanu, Saitama Areni. U glavnoj borbi gledatelji će moći vidjeti spektakularni teškaški obračun između Marka Hunta i Roya Nelsona.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI