Potvrđene borbe Boetscha protiv Tavaresa i Jordana protiv Maya

UFC 12.06.2014 21:08h Autor:

Brad Tavares

Brad Tavares i Tim Boetsch probat će u međusobnoj borbi doći natrag na pobjednički put. Njihov susret će se dogoditi 14. kolovoza u saveznoj državi Maine, isto kad i teškaška borba Shawna Jordana i Jacka Maya, također dva borca poražena u svom posljednjem nastupu.

Brad Tavares (12-2, 7-2 u MMA-u) saznao je protivnika protiv kojeg će se probati vratiti na pobjedničke staze. Naime, nakon što je poražen od Yoela Romera, Tavaresu je prekinut niz od pet pobjeda i od borca koji je bio kandidat za sam vrh, opet je postao onaj s ruba Top 10. A među najbolje će se probati vratiti preko UFC-ovog "gatekeepera" Tima Boetscha.

Tim Boetsch (17-7, 8-6 u UFC-u) nikome nije lagan protivnik. Jako dobar potez napravio je 2011. godine, kad se spustio u srednju kategoriju, gdje je nanizao četiri pobjede. No, u iduća četiri nastupa slavio je samo jednom i to podijeljenom odlukom. Vrlo je čvrst borac, kojeg se rijetko završi, a to je onda teško očekivati i od Tavaresa. čijih je sedam posljednjih borbi otišlo do odluke.

Na istom eventu dogodit će se i teškaška borba Shawna Jordana i Jacka Maya. Jordan je u svojoj posljednjoj borbi nokautiran od Matta Mitrionea, a Maya je debitirao protiv Derrick Lewis. U toj je borbi vrlo dobro izgledao prvi par minuta, no krajem runde je Lewis podigao tempo i nokautirao ga.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI