Potvrđena bomba godine: Velasquez VS Silva, Dos Santos VS Overeem!

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.02.2013 09:56h Autor:

Cain Velasquez (foto: MMA Fighting)

Krenulo je od obične želje nekolicine fanova, od kojih se jedan malo više potrudio i napravio imaginarni poster za UFC 163, 24 sata kasnije to je preraslo u glasinu da bi se zaista moglo realizirati i već idući dan stigla je službena potvrda od UFC-a da će se ustinu na istom eventu naći teškaši Cain Velasquez, Antonio Silva, Junior dos Santos i Alistair Overeem.

Bigfoot tako postaje novi izazivač Cain Velasqueza, iako mnogi smatraju kako on osobno time nije pretjerano oduševljen, najvjerojatnije zbog iznimno teškog i krvavog poraza koji je ne tako davno doživio upravo u okršaju s Cainom, a koji je krajem 2012. godine vratio titulu prvaka u svoje vlasništvo.

Dva borca koji su svojim porazima iznenadili svijet (netko manje, netko više), Junior dos Santos i Alistair Overeem, borit će se međusobno u sunaslovnoj borbi večeri i pobjednik iz tog susreta bez ikakve sumnje dobit će idući priliku u meču za titulu prvaka.

UFC 160 održat će se 25. svibnja, a još uvijek nije poznato tko bi uz njih mogao nastupiti na tom eventu koji će se održati u MGM Grand Garden Areni u Las Vegasu.

Sad nema više nikakve sumnje kako će ulaznice za tu UFC-u priredbu biti iznimno tražena roba na crnom tržištu, one će u pretprodaji planuti sigurno u rekordnom roku za američko tržište, a Dana White i njegovi suradnici u UFC-u zaradit će desetke milijuna samo prodajom PPV-a. Ovo će biti event koji će svaki prvi MMA fan jedva čekati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI