Potvrđen Fight Night 63 s Mendesom i Lamasom u glavnoj borbi

UFC 19.01.2015 15:28h Autor:

Chad Mendes

Tijekom UFC Fight Nighta u Bostonu, službeno je najavljen UFC Fight Night 63. Event će se održati 4. travnja u Fairfaxu, a glavna borba je između Chada Mendesa i Ricarda Lamasa. Osim njih, potvrđene su još tri borbe za isti program.

Ricardo Lamas i Chad Mendes borit će se međusobno 4. travnja na UFC Fight Nightu 63, koji će se održati u gradu Halifaxu. Ta je vijest službeno objavljena tijekom bostonskog Fight Nighta, prije borbe Cerronea i Hendersona.

Lamas je borac u sjajnoj formi, u posljednjih osam nastupa upisao je sedam pobjeda, a jedino ga je savladao Jose Aldo, gdje se Lamas može pohvaliti da je izdržao svih pet rundi u kavezu s prvakom. U prošloj borbi savladao je Dennisa Bermudeza, koji je prije toga imao niz od sedam pobjeda.

Mendes je također vrlo uspješan. Skor u karijeri mu je 16-2, a jedina dva poraza i njemu dolaze od Alda. Posljednji se dogodio jesenas, kad je Mendes odradio sjajnih pet rundi, no pobjeda je ipak ostala kod prvaka i nositelja pojasa. Ovo će biti borba dva borca izuzetno jake hrvačke pozadine, no također i momaka koji znaju kvalitetno udariti.

Osim ove borbe, potvrđene su još tri. Dustin Poirier će imati zanimljiv debi u lakoj kategoriji protiv brazilskog borca Carlosa Diega Ferreire. Ferreira je, nakon impresivnog debija u UFC-u, iznenađujuće poražen od Beneila Dariusha. Michael Chiesa se također vraća u kavez, a njegov protivnik bit će Mitch Clarke.

Posljednji potvrđen par je u lakoj kategoriji, a to su Bobby Green i Jorge Masvidal. Ovo će biti već treći pokušaj da se ova dva borca susretnu. Već su po jednom bili dogovoreni u Strikeforceu i UFC-u, no uvijek se dogodila neka ozljeda, koja je meč odgodila. Green je u posljednjoj borbi poražen od Edsona Barboze, dok je Masvidal slavio u pet od šest nastupa unutar UFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI