Potvrđeno kako se Bisping neće boriti na UFC 206

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.11.2016 18:27h Autor:

Michael Bisping

Nakon više špekulacija o nastupu Michaela Bispinga na UFC 206 eventu u Torontu, konačno je došla potvrda od strane UFC-a kako prvak srednje kategorije ipak neće biti spreman za taj nastup.

Fox Sports i njihova emisija UFC Tonight, u kojoj Bisping vrlo često gostuje kao suvoditelj ili komentator, preko Twittera su objavili informaciju koju je malo nakon toga potvrdila i sama promocija.

“Michael Bisping trenutno ima frakturu orbitalne kosti, a uskoro ima i pregled te zahvat na svom koljenu i sigurno je kako se neće boriti unutar idućih nekoliko tjedana.”

Čak i da je dogovorio nastup na UFC 206, Bisping bi trebao odraditi pregled liječničke komisije, koja bi mu morala dati dozvolu, budući da ga je ista ranije suspendirala na minimalno tri mjeseca od posljednjeg nastupa. A taj posljednji nastup je bio na UFC 204, 8. listopada, prema čemu Englez ne bi imao dozvolu nastupa do 8. siječnja. UFC 206 održava se 3. prosinca.

Naravno, nakon ove obavijesti su odmah krenuli komentari tipa da se Bisping ozlijedio nakon što je Ronaldo ‘Jacare’ Souza postao slobodan borac, s mogućnošću nastupa na UFC 206. Nešto ranije o toj temi je svoje mišljenje rekao i sam Bisping. Ono što je sigurno je da sada konačno znamo kako UFC 206 za sada ostaje na samo jednoj borbi za titulu. Onoj između Daniela Cormiera i Anthonya Johnsona.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI