Potvrđeno da se Cyborg u srpnju bori za pojas, no ne zna se da li protiv De Randamie

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.05.2017 20:21h Autor:

Cristiane Justino

Cristiane “Cyborg” Justino biti će ispunjena želja da nastupi na UFC 214 eventu krajem srpnja i bori se za pojas. No, još se ne zna hoće li to biti protiv Germaine De Randamie ili će UFC doći do nekog drugog rješenja oko protivnice.

29. srpnja u Anaheimu je datum koji Brazilka već neko vrijeme ima upisan kao datum svog planiranog idućeg nastupa, a sve vodi k tome kako bi njena borba trebala biti za UFC titulu perolake kategorije, titulu koja je zapravo i ustanovljena prije svega zbog nje, odnosno da bi njeni nastupi još više dobili na važnosti.

Novinar Chris Taylor, s portala bjpenn.com, dobio je informaciju kako je gotovo sve riješeno oko tog datuma i nastupa Cyborg, ali ne zna se protiv koga će se boriti. Germaine de Randamie je već ranije rekla kako vjerojatno neće biti spremna za tu borbu, a Cyborg se već neko vrijeme preko društvenih mreža ‘prepucava’ s Megan Anderson, koja je naslijedila njenu titulu Invicta prvakinje. Ukoliko De Randamie ne bude spremna, u igri bi trebale biti obje opcije. Prva je da se Cyborg bori za privremenu titulu, dok je druga ta da Nizozemki bude oduzet pojas te da se za njegov povratak u svoje vlasništvo bori nakon što se u potpunosti oporavi i bude spremna za borbu.

U nekoliko idućih dana trebali bi saznati nešto više o ovom nastupu, a na istom eventu bi se, prema svemu sudeći, trebali također boriti Daniel Cormier i Jon Jones.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI