Potučena bivša prvakinja vjerojatno ide u drugu kategoriju

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.04.2018 10:36h Autor:

Joanna Jedrzejczyk

Razočarana i potresena bivša UFC prvakinja u slamka kategoriji Joanna Jedrzejczyk nakon drugog uzastopnog poraza od Rose Namajunas (UFC 223) razmišlja o prelasku u višu, muha kategoriju!

Razlog nisu samo porazi od američke rivalke koji su je na neko vrijeme gurnuli izvan mogućnosti da ponovno u svoje vlasništvo vrati pojas UFC prvakinje, nego i oni zdravstveni. Naime, Poljakinja muku muči sa skidanjem kilograma te joj je cilj pobrinuti se prije svega za svoje zdravlje.

U razgovoru za MMANytt je izjavila:

“To bi za mene bilo definitivno puno zdravije rješenje. Nakon 15 godina u ovom sportu, moj metabolizam je izmučen. Svi imamo neke limite, čak i ako su ti limiti isključivo u našim glavama. Ali vrijeme prolazi. I dalje se osjećam mlado, moj posljednji kamp je bio najbolji u čitavom životu.”

Doduše, bivša prvakinja još nije donijela konačnu odluku o nastavku karijere. I dalje želi pojas u slamka kategoriji za koji vjeruje da pripada njoj. No, to će biti teško ostvariti ukoliko Namajunas zadrži pojas.

“Vidjet ćemo, možda bih mogla odraditi jedan meč u muha kategoriji, ali pojas u slamki je i dalje moj cilj. Mnogi me ljudi pitaju o trilogiji protiv Rose, ali im odgovaram da ne znam. Ne znam što će se događati, ako Rose zadrži pojas. Osjećam i dalje glad boriti se protiv njaboljih protivnica i osvajati najveće titule. Tako da je moj osnovni cilj ponovno se boriti za pojas”, objašnjava sjajna Poljakinja i zaključuje:

“Hoće li Rose i dalje biti prvakinja? Ne znam, vidjet ćemo. Upravo smo vidjeli da je prvi put uspješno obranila pojas. Čestitam joj, naš meč je bio odličan i jako sam ponosna na to. Vidjet ćemo, možda odradimo trilogiju.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI