Potpuni zaokret! Čini se da je UFC ipak uspio dogovoriti ‘main event’ u Čileu

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.03.2018 09:54h Autor:

Santiago Ponzinibbio

Čini se kako su se stvari u manje od 24 sata promijenile i da je UFC ipak u konačnici uspio dogovoriti glavnu borbu za 129. Fight Night priredbu koja će se održati 19. svibnja u Čileu.

Riječ je o velteraškom okršaju koji će u oktogonu spojiti Kamarua Usmana i Santiaga Ponzinibbija. O dvoboju ovih top 10 izazivača te kategorije pričalo se još ranije tijekom jučerašnjeg dana, ali je Usman tada u medije izašao s informacijom da je Argentinac odbio taj meč.

Kako javljaju gotovo pa svi vodeći svjetski MMA mediji, taj je problem riješen i u Movistar Areni nas čeka obračun elitnih boraca. Naglasimo da ova vijest još uvijek nije službena, ali se očekuje da bi ju UFC uskoro trebao potvrditi.

Usman i Ponzinibbio u Čileu će tako kao ulog postaviti svoje duge pobjedničke nizove. Kod borca nigerijskih korijena taj se niz protegnuo na čak 11 uzastopnih pobjeda, dok je kod Argentinca ta brojka trenutno zaustavljena na šest.

Usmanu će ovo biti prvi meč nakon što je u siječnju svladao Emila Meeka, dok Ponzinibbio u oktogon dolazi nošen velikim pobjedama nad Gunnarom Nelsonom i Mikeom Perryjem.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI