Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Postrožili kriterije: Volkmann dobio nogu u UFC-u! | Fight Site

Postrožili kriterije: Volkmann dobio nogu u UFC-u!

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.02.2013 09:37h Autor:

Jacob Volkmann

Dugogodišnji UFC-ov borac Jacob Volkmann je dobio otkaz u najjačoj svjetskoj MMA promociji, a javnost je o svemu izvijestio preko svog Twitter profila.

Informacija je tim zanimljivija jer Volkmann nije imao tako loš score da bi zaslužio "cipelu". U posljednjih osam dvoboja je doživio tek dva poraza, a ukupno je UFC karijeru završio s odličnih 8-4. Ako tome dodate još sedam pobjeda bez poraza s kojima je ušao u UFC, onda je jasno kako su Volkmannu presudile neke druge sitnice. 

Jedna od njih je zasigurno i situacija od prije nešto više od godine dana kada je Volkmanna posjetila američka tajna služba. Razlog su bile prijetnje koje je borac sasuo na račun predsjednika Obame (izjavio je da bi se volio boriti protiv njega). Dakako, to nikako nije sjelo čelnicima UFC-a koji pokušavaju MMA gurnuti u "main stream" vode.

Druga stvar koja je vjerojatno ubrzala otkaz je nedostatak atraktivnosti kod Volkmanna. On, naime, i nije jedan od boraca koji se mogu opisati kao uzbudljivi  i zanimljivi. Njegov dosadni hrvački stil nikoga ne oduševljava što je očito postao jedan od kriterija za otkaze u prenatrpanom UFC-ovom rosteru.

Ovakvih situacija će biti sve više i više jer američka organizacija pod ugovorom ima debelo preko 400 boraca i oni koji ne zadovoljavaju rezultatima i stilom zasigurno će sreću tražiti negdje drugdje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI