Poslušajte što je Woodley poručio Tillu nakon pobjede u “backstageu” dvorane (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.09.2018 09:52h Autor:

Screenshot

UFC prvak u velter kategoriji Tyron Woodley je s mnogo poštovanja i respekta prišao čovjeku kojeg prije “tek nekoliko trenutaka” svladao u Octagonu i poručio mu je: “bio sam u istoj situaciji kao i ti…”

Darren Till je savjet primio s mnogo poštovanja prema čovjeku koji mu je priuštio prvi poraz u karijeri. Njihov susret u “backstageu” dvorane u Dallasu je uistinu bio iskren i spontan te pokazuje kako bi se pravi sportaši trebali odnositi jedan prema drugome.

“Ja sam imao 10-0 kada sam se borio za svoj prvi svjetski naslov.  Mislio sam da nikada neću izgubiti. Ali ne bih bio ovdje sada bez tog poraza”, poručio je Woodley među ostalim Tillu koji je srdačno prihvatio savjet.

“Znam da niti ti nisi mislio da ćeš ikada izgubiti. Ali iz svakog poraza moraš nešto naučiti. Hvala ti na ovom meču.”, dodao je Woodley.

Podsjećamo kako je 25-godišnji Britanac protutnjao čitavom divizijom od kada je stigao do Octagona pa sve do meča na UFC-u 228. A onda je naletio na potcijenjenog prvaka Tyrona Woodleyja kojem niti kladionice nisu davale previše šansi.

No, Woodley je uspio plasirati svoju desnicu, kasnije demolirati Tilla na parteru i u konačnici ga udaviti. Bila je to jedna od najboljih predstava u čitavoj karijeri za UFC šampiona u velter kategoriji i četvrta uspješna obrana pojasa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI