Posljednjoj Cro Copovoj žrtvi nova prilika

UFC 16.11.2011 21:48h Autor:

Cro Cop i Pat Barry

Posljednji borac kojeg je naš Mirko Filipović uspio pobijediti, Pat Barry, stavljen je na popis borbi za prvu priredbu koju će UFC raditi za televizijsku postaju FX koja je u vlasništvu FOX-a.

Samo nekoliko dana nakon što je UFC doživio svoju premijeru na TV kanalu FOX, već se počela planirati i priredba koja će biti emitirana na kanalu FX, koji je također u vlasništvu FOX-a.

Zasad još uvijek nije poznato vrijeme i mjesto na kojem će se ta priredba održati, ali je otkriveno da će se na njoj boriti Amerikanac Pat Barry. Svima nam je poznat s obzirom da je to posljednji protivnik kojeg je Cro Cop uspio pobijediti, a i nedavno je posjetio Mirka u njegovoj dvorani i trenirao s njim neko vrijeme.

Prilikom boravka u Zagrebu čak je i najavio svoj ponovni povratak, pa možda postoji mogućnost i da dio priprema za meč protiv Christiana Morecrafta odradi upravo u dvorani Cro Copa.

Barryju je ovo iznimno bitan meč s obzirom da je poražen u posljednje dvije borbe, ali su mu čelnici organizacije dali ipak novu priliku, vrlo vjerojatno posljednju. U slučaju novog negativnog ishoda borbe vrlo je izgledan njegov otkaz u UFC-u.

Na UFC-ovoj premijeri na FX kanalu borit će se također i Josh Neer protiv Duanea Ludwiga.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI