Posljednji protivnik Nurmagomedova sumnja u McGregorovu snagu: Nisam siguran može li ga Conor nokautirati, Khabib je drugačija priča

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.09.2018 17:12h Autor:

Khaibib i McGregor

S obzirom na stil borbe i vještine koje posjeduju razumno je pretpostaviti da će Conor McGregor protiv Khabiba Numragomedova pobjedu tražiti u obliku nokauta i to u prvih nekoliko rundi kada se dvojac 6. listopada bude obračunao u glavnoj borbi UFC 229 priredbe.

No, iako je McGregor brojne protivnike završio svojom ubojitom ljevicom, Al Iaquinta, posljednji čovjek koji je dijelio Octagon s Nurmagomedovom, nije toliko siguran da su udarci slavnog Irca dovoljno snažni da nokautira neporaženog Dagestanca.

“U najgorem slučaju Khabib će popiti nekoliko Conorovih udaraca i jednostavno nastaviti ići prema naprijed”, rekao je Iaquinta za MMA Fighting. “Mislim, Conor očito ima dovoljno snage da ga nokautira, ali ne znam. Ima li je? Mislim da velik broj ljudi vjeruje da je ima, nokautirao je puno ljudi, ali Khabib je čvrst. On vidi stvari, ima pomalo nezgodan stil, što ga čini drugačijim. Teško mu se prilagoditi jer je tako drugačiji, kada pričamo o ‘stand- up’ borbi.”

Iaquinta svoje vjerovanje temelji na osobnom susretu s Khabibom koji ga je porazio jednoglasnom odlukom sudaca na UFC-u 223 u travnju kada je Amerikanac kao zamjena uskočio u borbu za pojas lake kategorije samo 24 sata prije eventa.

“Ja udaram ljude, udario sam svakoga. No imao sam problema kada sam njega pokušavao udariti. A kada sam i uspio, to nije imalo neki učinak. On ima drugačiji stil. Protiv konvencionalnih boraca znate što očekivati. S Khabibom je to malo drugačije.”

Iako ne isključuje mogućnost pobjede za McGregora, “Ragin’ Al” naginje prema i navija za Nurmagomedova.

“Nadam se da hoće. Izgledalo bi bolje za mene ako ga prebije još više nego što je mene koji sam borbu prihvatio dan prije. To bi izgledalo jako dobro. Nadam se da će Khabib nokautirati njegovu jebenu guzicu, natjerati ga da odustane i izobličiti mu facu kao što je obećao. Mislim da će se to dogoditi, nadam se da hoće.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI