Posljednji čovjek koji je porazio Cro Copa otkriva: Fedor je odbio UFC, unatoč boljim financijskim uvjetima

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.04.2016 11:10h Autor:

Fedor Emelianenko (Screenshot)

Alexey Oleinik je nezadovoljan činjenicom što je legendarni Fedor Emelianenko za idućeg protivnika izabrao Fabija Maldonada s kojim će se susresti u lipnju. Prema navodima UFC-ovog teškaša, najjača MMA promocija je bila spremna ruskom borcu ponuditi financijske uvjete bolje od konkurentskih organizacija.

Oleinik smatra kako je Fedor na raspolaganju imao nekoliko zanimljivih ponuda, ali se odlučio za susret s borcem koji je u silaznoj putanji.

“Ovo je prvi put da čujem za Maldonada. Njega rijetko tko poznaje, on ima tri poraza u posljednja četiri dvoboja i otpušten je iz UFC-a jer tamo jednostavno ne pripada. Naravno, Fedor je odlična opcija za njega”, izjavio je Oleinik za Sports-Express.

Oleinik, inače posljednji borac koji je svladao Mirka Filipovića, tvrdi kako je u razgovorima s UFC-om saznao da je najjača MMA promocija Fedoru bila spremna ponuditi financijski bolje uvjete od recimo Rizina u kojem je Rus odradio posljednji meč.

“Fedor je izjavio kako je spreman za bilo kojeg protivnika, uključujući i UFC-ovog prvaka Werduma. On je tvrdio kako je spreman za sve prijedloge, ali nije bio zadovoljan uvjetima. Pričao sam s čelnicima UFC-a i rečeno mi je kako su mu ponudili sjajne uvjete. Svaku Rizinovu ponudu su bili spremni nadmašiti za sto tisuća dolara”, zaključio je Oleinik.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI