Posljednje zagrijavanje: Pogledajte UFC 182 countdown dokumentarce (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.01.2015 10:05h Autor:

Jon Jones

Došao je i taj dan u kojem će se napokon dogoditi borba Jona Jonesa i Daniela Cormiera, no i ona Mylesa Jurya i Donalda Cerronea. Kao posljednje nabrijavanje i zagrijanje, pogledajte Countdown dokumentarce posvećene dviju glavnih borbi.

Nema što se do sad nije reklo o susretu Jona Jonesa i Daniela Cormiera. Borba koja se čeka mjesecima napokon je ispred nas. Sve smo vidjeli, sve smo čuli, osim onog najvažnijeg, tko je bolji nakon što se zatvore vrata oktogona i Bruce Buffer pita jesmo li spremni? Ovim putem, još jednom se podsjetite onoga što ovu borbu čini tako posebnom!

A ništa manje spektakularna ne bi smjela biti borba između Donalda Cerronea i Mylesa Jurya. Cerrone dolazi iza fantastične godine, u kojoj je naredao četiri sjajna protivnika te opušten kao i uvijek čeka i idućeg. No, taj je momak skora 15-0, sa šest UFC pobjeda iza sebe, a posljednje dvije su mu protiv istinskih legendi, Diega Sancheza i Takanoria Gomia. Može li i Jury doći do statusa legenda? Pobjeda protiv Kauboja bila bi mu veliki korak prema tom uspjehu!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI