Posljednja šansa Jorgensenu, protiv Martineza u Albuquerqueu

UFC 24.04.2014 17:33h Autor:

Scott Jorgensen

Scott Jorgensen, bivši izazivač WEC/UFC prvaka u bantam kategoriji, ipak će dobiti još jednu priliku za ostanak u UFC-u. Nastupit će u Albuquerqueu, na UFC Fight Night 42 eventu, a protivnik će mu biti Danny Martinez.

Unatoč tri poraza u nizu i čak pet poraza u posljednjih šest borbi, Scott Jorgensen (14-9, 3-5 u UFC-u) ipak će dobiti još jednu priliku za ostanak u društvu najboljih boraca svijeta. To će se dogoditi u Albuquerqueu na UFC Fight Night 42 eventu, a nakon nekoliko top protivnika, ovaj puta će ipak s druge strane imati ipak manje poznatog Dannya Martineza (16-5, 0-1 u UFC-u).

Jorgensen je najpoznatiji po svom odličnom nizu iz WEC-a, kada je dogurao i do borbe za prvaka protiv Dominica Cruza, a pošto se ta borba dogodila na posljednjem službenom WEC eventu, računala se i kao borba za UFC prvaka. U UFC-u nema pozitivan skor, no u prilog mu ide činjenica da su ga savladali samo top borci, kao Renan Barao, Uriah Faber, Eddie Wineland, Zach Makovsky i Jussier Formiga.

Martinez je iskusan borac, no u UFC-u je odradio tek jednu borbu, prije dva mjeseca, kada je bolji od njega bio Chris Cariaso. Iako u karijeri ima pet poraza, nikada nije bio završen, odnosno svih pet boraca došli su odlukom sudaca. No, ipak nije riječ o prvoklasnom borcu i Jorgensen je sigurno favorit te ako ne pobijedi ovu borbu, sigurno je da više neće biti član najbolje svjetske organizacije.

UFC Fight Night 42 održat će se 7. lipnja, a predvode ga Benson Henderson i Rustam Khabilov u glavnoj borbi, kao i još nekoliko članova poznatog Jackson MMA gyma u Albuquerqueu, gradu u kojem se event održava

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI