Poput Mayweathera: Olimpijski pobjednik u hrvanju “cima” javnost s dolaskom u UFC (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.02.2018 13:52h Autor:

Screenshot – Twitter

Sjajni američki hrvački šampion, četverostruki svjetski prvak i zlatni s Olimpijskih igara u Londonu, Jordan Burroughs, je natkuknuo da bi se uskoro mogao okušati i u slobodnoj borbi. Da se ovaj 29-godišnji elitni sportaš zaista odluči na MMA karijeri, bila bi to svakako velika vijest s obzirom na nevjerojatne rezultate koje je polučivao u svom originalnom sportu.

U stilu Floyda Mayweathera, Burroughs je objavio zanimljiv “tvit” na kojem se nalazi u Octagonu i to u dvorani u kojoj se održava reality show “The Ultimate Fighter”.

Uz forografiju koja je očito objavljena da bi izazvala reakcije i špekulacije, je stajala i zagonetna rečenica:

“Koji su izgledi?”

Naravno, misli se na izglede da se ovaj slavni hrvač okuša u slobodnoj borbi ili još bolje u elitnom UFC-u!

“Uz svo poštovanje, svaki borac ima neku svoju originalnu disciplinu. Je li to hrvanje, BJJ, boks ili nešto drugo… No, mislim da se svi možemo složiti da niti jedan borac u UFC-u nije najbolji na svijetu u svojoj originalnoj disciplini. Od svih boraca u svim tim organizacija, nema onih koji su osvajali zlatne olimpijske medalje. Ali zašto bi i bilo? Ako si najbolji u svojoj disciplini na svijetu, zašto bi napusio svoj sport i otišao u neki potpuno drugi? Vjerojatno to i nije najpametnije. Možda sam potpuno u krivu, ali iz mog pogleda, ljudi odlaze u MMA radi financijske koristi”, napisao je u svom nedavno objavljenom blogu “Zašto sam izabrao hrvanje, a ne MMA?”.

Jesu li se stvari u međuvremenu promijenile? Tko zna, Burroughs možda promijeni mišljenje nakon što iznutra vidi kako izgleda Ultimate Fighting Championship. Uprvo je on jedan od trenera koje je Daniel Cormier pozvao da mu pomognu prilikom treniranja svog TUF tima. Uz slavnog hrvača, tu su i Javier Mendez, Cain Velasquez, Deron Winn, Bob Cook, Rosendo Sanchez i Leandro Vieira.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI