Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Popunjava se UFC u Švedskoj: Poznata tri nova dvoboja | Fight Site

Popunjava se UFC u Švedskoj: Poznata tri nova dvoboja

UFC 06.01.2012 12:19h Autor:

Photo by Combatlifestyle.com

Europskoj publici zanimljiv UFC on Fuel2 event, koji je na rasporedu 14. travnja u švedskom Stockholmu, polako se popunjava vrlo zanimljivim mečevima.

Pema pisanju jedne švedske stranice (MMAnytt.se) dogovoreni su dvoboji Cyrillea Diabatea i bivše K-1 zvijezde Jorgena Krutha, kao i dva UFC debitanata Besama Yousefa i Simeona Thoresena.

I dok se o Yousefu i Thoresenu malo toga zna, Diabate i Kruth su vrlo poznata imena borilačkih sportova. Obojica su u MMA vodama završili zahvaljujući svojim impresivnim kick boksing karijerama. Diabate je u UFC-u nakon dvije uvodne pobjede (Cane, Cantrell) ubilježio i dva posljednja poraza (Gustafsson i Perosh) stoga mu očajnički treba novo slavlje ukoliko se misli zadržati u najjačoj svjetskoj MMA promociji. Kruth, s druge strane, za sada u MMA karijeri ima čistih 5:0, dok je u kick boksing ringovima ubilježio impresivnih 71-14.

Nedugo nakon ove vijesti, objavljena je i informacija kako će se na istoj priredbi u Švedskoj susresti i Francis Charmon te još jedan UFC debitant Magnus Cedenblad. Radi se o još jednom francusko-švedskom obračunu o kojem je na svom Twitteru izvijesti sam Cedenblad.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI